Pialógus party játék

1990 Ft

Pialógus party játék

Pialógus party játék.

játékosszám: 3+ fő
játékidő: 30-60 perc
korosztály: 18+
doboz tartalma: 56 darab kártya

Ebben a játékban a játékosoknak egymással versengve kell különböző témákhoz kapcsolódó kifejezéseket, szavakat megnevezniük. Ha egy játékos elakad vagy ismétel, büntetésként egy ujjnyi italt kell innia, továbbá elveszít egy „életet”. Keverjétek meg a kártyákat, és alkossatok belőlük egy képpel lefelé fordított paklit az asztal közepén. A játékosok 5 élettel kezdenek. Ezt egy papírfecnin, a telefonotokon vagy érmék segítségével tudjátok jelölni.
Az lesz a kezdőjátékos, akinek sosem áll be a lepénylesője. Húzza fel a pakli legfelső kártyáját, majd a kártya fekete vagy sárga részén látható témát olvassa fel hangosan. A balon ülő játékossal kezdve, a játékosok felváltva neveznek meg a témához kapcsolódó kifejezéseket, szavakat.
Például, ha a téma „Tradicionális magyar ételek”, akkor a játékosoknak olyanokat kell megnevezniük, mint „Gulyásleves”, „Lángos”, „Kürtőskalács” stb. Az adott kör addig folytatódik, amíg az egyik játékos a, nem tud hozzászólni már a témához, b, megismétel egy már elhangzott szót,c, eltér az adott témától, túl sokáig habozik a válaszával. Ez a játékos elveszít egy életet, és büntetésként egy ujjnyi italt kell innia. Ujjnyi (mértékegység): Ha ezt tényleg el kell magyarázni, az eléggé gáz…na mindegy. Amikor egy ujjnyit kell innod, az ujjadat ne mártsd függőlegesen az italodba, ember, ne csinálj ilyet, ezt te sem gondolhatod komolyan.
Egyszerűen a poharad széléhez, a meglévő italod tetejéhez, VÍZSZINTESEN tartsd oda bármelyik ujjad, és addig igyál, amíg az ital teteje az ujjad alját el nem éri. Ha egy játékos elveszít egy életet, azt a saját maga módján jegyezze fel. Ha egy játékos mind az 5 életét elveszíti, kiesik a játékból, és utolsó erejével még le kell húznia a megmaradt italát. Az utolsó, még élettel rendelkező játékos nyeri a játékot.
Amennyiben alkohollal játsszátok a játékot, igyatok mértékkel, hidratáljatok közben, és ne felejtsétek: SOSE VEZESSETEK, HA ITTATOK! 
Mutasd meg, hogy nincs olyan téma, amihez ne tudnál hozzászólni, fűzd tovább a szót a barátaidnál, és te lehetsz a traccsparti koronázatlan királya.

Elfogyott

ÍRD BE AZ EMAIL CÍMED, ÉS AMINT ÚJRA KÉSZLETEN LESZ A TERMÉK, ÉRTESÍTENI FOGUNK!

Cikkszám: CHLEGRS Kategóriák: , , Címkék: , ,