No Shame Horror ivós kártyajáték

6640 Ft

No Shame Horror ivós kártyajáték

No Shame Horror ivós kártyajáték.
Hello…..egy játékot akarok játszani….
Talán egy házibuli se volt ennyire félelmetes, mint az amire most készülsz. A No Shame horror társasjátékát úgy állítottuk össze, hogy megidézzük az ivós partidra az összes démont, sorozatgyilkost és maszkos késes pöcsfej karaktert, akit eddig csak a Netflixen mertél bámulni. Az ivós feladatokon kívül démon kártyák is vannak a dobozban. Ha egyet kihúzol, megszáll a démon és onnan már nem te irányítasz. Jobb, ha az este végére találsz egy párt, hogy ne egyedül kelljen az ágyba bújnod. Úgyse mersz, majd elaludni.
Természetesen, mint minden No Shame ivósjátékot, ezt is összekeverheted a többivel, de külön állóan is játszhatod. A No Shame Horror Limitált Kiadás. Csak véges készlet érhető el belőle.
JÁTÉKSZABÁLYOK
Húzz fel egy kártyát és csinálj meg mindent, ami rajta van. Aki nem csinálja meg a feladatot és nincs SHAME kártyája az azonnal kiesik. Ne aggódj, élvezni fogod. Az lesz a győztes, aki a legtöbb feladatot vállalja be. A 60 db kártya egy jó pár bulira elég lesz. Rendeld meg most és készülj fel egy igazi házibulira!
Ne feledd! A No Shame a felelős alkoholfogyasztást támogatja! Vagy valami ilyesmit. Nem tudom pontosan, hogy van a hivatalos szöveg, de értitek.

Cikkszám: NSHORR Kategóriák: , , Címkék: , ,