No Shame Crush ivós kártyajáték

6640 Ft

No Shame Crush ivós kártyajáték

No Shame Crush ivós kártyajáték.
Hány lehetőséged pazaroltál el, hogy lesmárold a crushod? Vagy egyáltalán meg merd szólítani.
1. lépés: Rendezz egy házibulit. 2. Lépés: Találj ki valamit, hogy Ő is ott legyen és a többit bízd a No Shame Crush ivósjátékra. A No Shame Crush ivósjátékot pont ezért alkottuk. 60 vadonatúj, minden eddiginél betegebb bulikártya. Ez a játék garantáltan befűti a hangulatot. Játszátok végig és garantálom, hogy ezen az estén senki sem fog egyedül ágyba kerülni. Ezen a No Shame házibulin még azok is össze fognak jönni, akik eddig azt sem tudták, hogy bejönnek egymásnak. A Crush-t magában is tudod játszani, de össze is keverheted a többi No Shame ivósjátékkal. 
Természetesen, mint minden No Shame ivósjátékot, ezt is összekeverheted a többivel, de külön állóan is játszhatod.
JÁTÉKSZABÁLYOK
Húzz fel egy kártyát és csinálj meg mindent, ami rajta van. Aki nem csinálja meg a feladatot és nincs SHAME kártyája az azonnal kiesik. Ne aggódj, élvezni fogod. Az lesz a győztes, aki a legtöbb feladatot vállalja be. A 60 db kártya egy jó pár bulira elég lesz. Rendeld meg most és készülj fel egy igazi házibulira!
Ne feledd! A No Shame a felelős alkoholfogyasztást támogatja! Vagy valami ilyesmit. Nem tudom pontosan, hogy van a hivatalos szöveg, de értitek.

Cikkszám: NSCRSH Kategóriák: , , Címkék: , ,