Merry Christmas – Nevelj saját fenyőfát

1990 Ft

Merry Christmas – Nevelj saját fenyőfát

Merry Christmas – Nevelj saját fenyőfát.
Legyen Boldog Karácsonya Mindenkinek! Nevelj hozzá saját kis fenyőfát. Na jó díszíteni egy ideig nem fogod tudni, de igazán szuper móka!
Tartalma 

1 csomag fenyőfa mag 
1 db kókuszhéj cserép 
1 db kókuszhéj komposzt lemez, mely megduzzad mikor nedvességet kap 
1 db fa jelzőlap 

Használata 
Ez az ajándékcsomag valódi, élő növényi magokat tartalmaz, melyek elültethetsz és gondozhatsz. A dobozban mindent megtalálsz az induláshoz. 
Mivel ezek élő növények fontos tényezők a hőmérséklet, a víz és a napfény, illetve a földben található megfelelő tápanyagok. Ezek mind befolyásolják a növény növekedését. 
Hogy segítsünk a következő tanácsokkal tudunk szolgálni, melyek érdemes szem előtt tartani:
– Ezek beltéri növények, így az év bármely időszakában elültethetőek. 
– Tedd a csomagban található lemezkét a szintén a csomagban lévő kaspóba, majd öntözd meg vízzel, a lemez magába szívja a vizet és szinte ki fogja tölteni a kókusz kaspót. Ha esetleg túl sok folyadék maradna és nem szívta fel mindet, akkor a felesleges vizet érdemes leönteni. 
– Ez után a kókusz kaspót belehelyezheted egy nagyobb virágcserépbe vagy egy tálkára és olyan helyet találj, ahol jó sok napfény érheti.
– Ültesd el a magokat a lemezkébe, úgy hogy szép finoman belenyomkodod a megduzzadt lemezkébe éppen, hogy a felszín alá, de ne túl mélyre. Ehhez használd a fapálcikát, mellyel kis mélyedéseket alakíthatsz ki, majd a mag behelyezése után szórj rá egy kevés granulátumot (a lemezkéből), de ne kezd el nyomkodni/tömöríteni a granilátumot.
– Ügyelj a rendszeres öntözésre, nehogy kiszáradjon és láthatód, ahogy szépen növekszik.
– Amíg meg nem jelenik az első hajtás, addig befedheted egy üveglapocskával vagy egy darabka átlátszó csomagoló fóliával a kókusz kaspót, hogy egy mini üvegházhatást érj el, ez módszer bent tartja a nedvességet és a hőt, így kedvezőbbek a körülmények a növény számára.
– Amennyiben azt választod, hogy befeded a növényedet FONTOS, hogy naponta kb. egy órára távolítsd el az üveglapot vagy a fóliát, hogy a növényed levegőzhessen

Elfogyott

ÍRD BE AZ EMAIL CÍMED, ÉS AMINT ÚJRA KÉSZLETEN LESZ A TERMÉK, ÉRTESÍTENI FOGUNK!

Cikkszám: GR130013 Kategóriák: , , Címkék: , ,