Barion Pixel

FCK Box társasjáték 18 éven felülieknek

18040 Ft

FCK Box társasjáték 18 éven felülieknek

FCK BOX – Interaktív társasjáték pároknak
A FCK BOX az a társasjáték, ami új szintre emeli a kapcsolatotokat. Ezután már nem fogtok ugyanúgy nézni egymásra. Nyissátok ki a boxot, húzzátok be a függönyt és jól zárkózzatok be. Vicces, szexi, mocskos és ivós feladatok vannak ebbe a kis piros dobozba zárva.
A FCK BOX dobozban találtok 110 db szuper vicces és mocskos feladatkártyát, hogy több órán keresztül jól szórakozzatok. 12 db meglepetéskártyát, hogy a buli a következő héten se érjen véget. 12 db büntetőkártyát, hogyha valaki rossz kisfiú vagy rossz kislány lenne. És 1 db egy méteres piros büntető kötélet, organza tasakban, hogy az igazán perverz feladatokat is megtudjátok csinálni.
Doboz tartalma:
Csomag tartalma: 

Feladatkártya: 110 db
Büntetőkártya: 12 db
Meglepetéskártya: 12 db
Büntetőkötél: 1 db
Játékszabály: 1 db

 
Milyen kártyák vannak benne?
A FCK BOX 110 db feladatkártyát tartalmaz, amelyekben vannak vicces, erotikus és ivós feladatok is kifejezetten pároknak. Ezenkívül van benne meglepetés kártya és büntetőkártya is. 😛
 
Mik a játékszabályok?
Húzd fel a legfelső kártyát. Olvasd fel hangosan a rajta lévő feladatot és hajtsd végre. Aki nem hajlandó megcsinálni a feladatot, az húz egy BÜNTETŐ kártyát és az azon szereplő feladatot csinálja meg. Aki a 3. BÜNTETŐ kártyát húzza az kiesett a játékból és a másik játékos lesz a győztes.
 
Kinek szól ez a játék?
A FCK BOX-ot kifejezetten pároknak terveztük, akik felakarják pörgetni a kapcsolatukat.
 
És ez még nem minden…
A FCK BOX-ba raktunk egy extra 1 m hosszú piros kötöző/fenekelő kötelet is, hogy még izgalmasabbak legyenek a feladatok.

Cikkszám: FCKBX Kategóriák: , , Címkék: , ,