Hot Chip Mr. Twister Jelly Beans Challenge furcsa ízek játéka 120g

3600 Ft

Hot Chip Mr. Twister Jelly Beans Challenge furcsa ízek játéka 120g

Hot Chip Mr. Twister Jelly Beans Challenge furcsa ízek játéka.

töltőtömeg: 120g

Tudod kezelni ezeket a sóvárgásokat? Ezt a kérdést Mr Twister meri feltenni. Minden egyes zselés cukorka lehet édes élvezet vagy vad meglepetés. Minden egyes pörgetéssel élvezheted a kóla ízét, vagy felkészülhetsz a kutyaeledel váratlan ízére. Kap egy finom banánt vagy polipot? Talán egy édes eper ízét kóstolod meg, vagy egy Carolina Reaper chilipaprikával találod szembe magad?
Íme az összes íz, amit találsz:

Kóla vagy kutyaeledel
Banán vagy polip
Eper vagy Carolina Reaper
Rágógumi vagy fogkrém
Körte vagy orrtészta
Trópusi gyümölcs vagy csiga

Van, amelyik édes, van, amelyik őrült, van, amelyik rendkívül fűszeres – minden íz egy új kihívás. Készen állsz? Hívd meg barátaidat, családtagjaidat vagy kollégáidat, és vessétek bele magatokat a #twisterchallenge-ba. Ossza meg reakcióit és szórakozását a közösségi médiában.
Játsszon a játékkal

Pörgesd meg a twistert és próbálj szerencsét.
Edd meg az egész zselét.
Próbálj meg egyenes arcot vágni.
Oszd meg őrült reakcióidat a közösségi médiában.
Nyerj és vedd át a nyereményedet.

Játsszunk egy ízek rulettjét, ahol a nyeremények váratlanul csábítóak. Készen állsz Mr. Twisterre? Ez nem csak egy játék; ez az ízek utazása!
Reméljük, te is olyan izgatott vagy, mint mi. Alig várjuk, hogy lássuk, hogyan állsz neki a #twisterchallenge kihívásnak.
Összetevők: Cukor, glükózszirup, módosított keményítő, sav: citromsav; aromák, színezékek: e133, e150d, karotinok; fekete karotin koncentrátum, ragasztók: karnaubaviasz, sellak.

Cikkszám: P-CHALLENGE-MRTWISTER Kategóriák: , Címkék: ,