Drunk Dead ivós kártyajáték

6170 Ft

Drunk Dead ivós kártyajáték

Drunk Dead ivós kártyajáték.
Üdvözlünk a pokolban!
Készüljetek az egész éjen át tartó borzongásra, amit csak a legbátrabbak élnek túl! A Drunk Dead ivós kártyajáték fényt derít a legsötétebb titkokra és a legszörnyűbb félelmekre. De itt még nines vége!
A legparább kihívásokkal tesz majd próbára titeket, amitől még a vér is megfagy az ereitekben! Ha megfutamodsz, alkohol formájában sújt le rád az átok! A végén csak egy maradhat életben: aki a legtöbb lapot teljesíti! Vajon ki lesz az utolsó túlélő?
 
Játékszabály Keverjétek meg a démoni paklit, és tegyétek középre! Húzzátok fel sorban a lapokat, és ne próbáljatok megúszni semmit! Ha mégis a könnyebb utat választanátok, igyatok annyi shotot, ahány vércsepp a lapon szerepel. A legbátrabb kezd!
 
 
A pakliban 3+1 féle kártya vár rátok:
#nekamuzz (20 db) A fehér kártyák leleplezik a legsötétebb titkokat! Te döntesz: megválaszolod, vagy annyi shotot iszol, ahány a lapon szerepel!
 
#úgysemered (20 db) Vagy mégis? A fekete kártyák hátborzongató kihívások elé állítanak. Két választásod van: engedelmeskedsz, vagy ellenállsz és annyi shotot iszol, ahány a lapon szerepel!
 
#kireszavazol? (20 db) Itt az ideje ítélkezni! A piros kártyák felolvasása után nincs sok időtök a gondolkodásra. Egy gyors visszaszámlálás (3…2…1) után mindenkinek rá kell mutatnia arra, akire szerinte a legjellemzőbb az állítás. Aki a legtöbb szavazatot kapja, az iszik egyet!
 
#jumpscare (7 db) Az illusztrált lapok átka elől csak a feladat végrehajtásával tudtok megmenekülni. Azonban nem mindenki! Aki utolsónak végez, vagy elsőként elbukik, annak a büntetése 5 shot! Kezdődjön a rettegés!

Cikkszám: 658606327702 Kategóriák: , Címkék: ,